Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor 3 futbolcunun gitmesini bekliyor

Bursaspor 3 futbolcunun gitmesini bekliyor

SPOR Haberleri

Bursaspor yönetimi, yıllık maliyetleri 6 milyon euroyu bulan yabancı oyuncuları Frey, Civelli ve Taiwo ile vedalaşmak istediği 30 Haziran'ı bekliyor.

Frey, Civelli ve Taiwo'nun menajerleriyle İstanbul'da yapılan ilk görüşmede olumlu sonuç çıkmayınca, Başkan Recep Bölükbaşı ve yeşil beyazlı yöneticiler, menajerleri devreden çıkartıp futbolcularla bir araya gelmenin hesaplarını yapmaya başladılar.


BAŞKAN: "ZARARA UĞRAMAK İSTEMİYORUZ"
Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı ise bu konuda, "Futbolcuların menajerleriyle görüştük ama sonuç alamadık. Kulübümüzü zarara uğratmak istemiyoruz. Bu nedenle futbolcular 30 Haziran'da Bursa'da olacak. Onu bekliyoruz. Menajerleri 2 futbolcunun talibi olduğunu söyledi. Ancak bize ulaşan bir şey yok. Bu konuda beklemedeyiz" dedi. Uzun süreli yapılan sözleşmelerin kulübe ayrı yük getirdiğine dikkat çeken Başkan Bölükbaşı, şöyle devam etti:
"Yaşı ilerlemiş futbolcularla 4,5 yıllık sözleşme yapmanın sakıncaları ortaya çıkıyor. Biz Aydın Karabulut ile 2 yıllık anlaşma yaptık. Şenol Güneş hocamızla bile anlaşmamız 1+1 yıllık. Genç olduğu için bir tek Emre'nin sözleşmesini 4 yıllık yaptım."


UEFA BİLDİRİM İSTEDİ
UEFA'nın kendilerinden kulübün iletişim bilgilerini istediğini de açıklayan Başkan Bölükbaşı, şunları söyledi: "UEFA, bizden kulübün başkanını ve yönetiminin kimlerden oluştu bilgilerinin yer aldığı bir form doldurmamızı istedi. Biz de Bursaspor olarak bunu doldurup gönderdik. UEFA Avrupa Ligi'ne alınıp, alınmayacağımız ise sanıyorum 23 Haziran'da yapılacak kura çekimi öncesinde netleşir."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...