Schumacher'in doktoru korkuttu!

Schumacher'in doktoru korkuttu!

SPOR Haberleri

Michael Schumacher'in doktoru, ünlü pilotun sağlığı hakkında son açıklamayı yaptı.

Schumacher'deki gelişmenin abartılmaması gerektiğini belirten İspanyol doktor Ley, "Bütüncül bir beyin hasarından bahsediyoruz. Rehabilitasyon odasını satın alabilirsiniz ama şansı değil" dedi.


Michael Schumacher'den gelen haber tüm sevenlerini sevince boğarken, konunun uzmanları bugün gelişmelerin ne anlama geldiğini değerlendirdiler. Efsane Formula 1 pilotunun menajeri Sabine Kehm dün yaptığı açıklamada, komadan çıktığı ve uyandığı belirtilen Alman pilotun rehabilitasyon odasına alındığını dile getirmişti. Ancak uzmanlar bugün gelişmelerin çok olumlu karşılanarak, büyük beklentiler içerisine girilmemesi uyarısında bulundular. Madrid'in Quirón Hastanesi hekimi Ley, "B zor zamanlarda her gelişme pozitif bir etki oluşturur ama normal hayatına aynen döneceğini düşünmek çok sıra dışı bir durum olur. Bu şartlardaki bir hastanın durumu için çok pozitif beklentiler içerisinde olunmaması gerekir. Bu noktada bütüncül bir beyin hasarından bahsediyoruz. Para sizin özel bir rehabilitasyon odası almanızı ve daha çok fizyoterapist tutmanızı sağlayabilir. Ancak şansı satın alamaz" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...