İlhan Ekşioğlu'ndan Galatasaraylılar'ı kızdıran mesaj!

İlhan Ekşioğlu'ndan Galatasaraylılar'ı kızdıran mesaj!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu, Twitter hesabından Galatasaray'a hitaben attığı mesajla göndermede bulundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF), Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında Perşembe günü oynanacak Beko Basketbol Ligi final serisi son maçına ilişkin açıkladığı cezanın yankıları sürmeye devam ediyor. nbsp;Galatasaray Kulübü'nün, Fenerbahçe Ülker aleyhine salon kapatma cezası beklediği bu süreçte, TBF tarafından yalnızca 40 bin TL para cezası verildiğinin açıklanmasının ardından, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu'nun sosyal medyada paylaştığı mesaj tartışmalara farklı bir boyut getirdi. nbsp;TBF'nin söz konusu cezayı açıklamasının Twitter'daki resmi hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Ekşioğlu, Galatasaray'a hitaben, "Basın toplantısı yapma, maça çıkmamazlık etme ve ne olur ağlama. Alıştığının dışında bir şey olmayacak. Söz" ifadelerini kullandı. nbsp;


İlhan Ekşioğlu'ndan Galatasaraylılar'ı kızdıran mesaj!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...