Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'a Yunan golcü

Beşiktaş'a Yunan golcü

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Fulham'da forma giyen Kostas Mitroglou'nu 1 yıllığına kiralamak için İngiliz kulübü ile temaslarını yoğunlaştırdı.

Yeni sezon öncesi kadrosuna yabancı bir forvet oyuncusu katmak isteyen Beşiktaş, son olarak Kostas Mitroglou'nda karar kıldı. Ocak ayında Olimpiyakos'dan 12 milyon euro bonservis bedeli ile Fulham'a transfer olan Yunan golcü, İngiltere'de beklenen performansı sergileyemedi. Fulham forması ile sadece 3 maça çıkan Mitroglou, gol sevinci yaşayamadı.

İngiliz ekibinin sezon sonunda küme düşmesi sonrası Mitroglou'nun takımdan ayrılması gündeme geldi. Yaşanan bu gelişme sonrası Beşiktaş yaklaşık 1 hafta önce nbsp; 26 yaşındaki golcü oyuncu için temaslara başladı. Fulham ile Mitroglou'nu 1 yıllığına kiralamak için görüşmelerini yürüten siyah beyazlılar transferde son aşamaya geldi.

Yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği öğrenilirken, Beşiktaş'ın Kostas Mitroglou'nu sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağlaması bekleniyor. NTVSPOR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...