Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dicle Nehri, 10 yaşındaki İsmail'i yuttu

/ Kaynak: İHA
Dicle Nehri, 10 yaşındaki İsmail'i yuttu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şırnak'ın Cizre ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte Dicle Nehri'ne serinlemek amacıyla giren 10 yaşındaki çocuk suda kayboldu.

Edinilen bilgilere göre olay, Konak Mahallesi Cizre Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Konak Mahallesi'ndeki evlerinden çıkan üç çocuk, Cizre Köprüsü mevkiinde serinlemek için Dicle Nehri'ne girdi. Arkadaşlarıyla birlikte bir müddet suda yüzen 10 yaşındaki İsmail Güzel, aniden gözden kayboldu. İsmail'in suda kaybolduğunu gören diğer çocuklar çevredekilerden yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar suda kaybolan çocuğu kurtarmak için seferber olurken, nehre gelen İsmail Güzel'in ailesi ise sinir krizi geçirdi. nbsp;

VAN EMNİYETİNDEN KURTARMA EKİBİ ÇAĞRILDI nbsp;
10 yaşındaki İsmail Güzel'in akıntıya kapılıp suda kaybolmasından yaklaşık bir saat sonra olay yerine gelen Cizre Belediyesi Dalgıç ekibi, ekipmanlarının yetersiz olmasından dolayı arama kurtarma çalışmalarına başlayamadı. Bunun üzerine olay yerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kara, Van Emniyet Müdürlüğü'nden Su Altı Arama Kurtarma ekibini Cizre'ye çağırdı.

Dicle Nehri'nde kaybolan çocuğu bulmak için vatandaşların kendi imkanlarıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor.
Dicle Nehri, 10 yaşındaki İsmail'i yuttu

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...