Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Fenerbahçe'ye aynı cezayı vermeye güçleri yetmedi'

'Fenerbahçe'ye aynı cezayı vermeye güçleri yetmedi'

SPOR Haberleri

Necati Demirkol, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından Fenerbahçe Ülker'e saha kapatma cezası verilmemesine tepki gösterdi.

Demirkol, federasyonun gücünün Fenerbahçe'ye seyircisiz oynama cezası vermeye yetmediğini söyledi. nbsp;TBF'nin sarı-lacivertli takıma 40 bin TL para cezası verildiğini açıklamasının ardından NTV Spor'a açıklama yapan Galatasaray Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol, kararı eleştirdi. nbsp;
"GÜÇLERİ YETMEDİ" nbsp;
Demirkol, verilen kararla iki kulüp arasına düşmanlık tohumları ekildiğini belirterek, "Taraftarımızdan yoksun bir maç oynamamıza ve her türlü entrikaya rağmen sağduyulu davranarak bu haksız karara uyduk. Fakat burada eyyam yaparak rakibimize aynı cezayı uygulamaya güçleri yetmemiştir. Her iki taraf da kimsenin haksızlığa uğramadığı adaletli bir maç ve seyir istemektedirler. Hak, hakem; bunlar Allah'ın isimleri. Salona hakim olacak, herkese eşit davranacak, eyyam yapmayacak ve önce kendi onuru için doğru kararları verecek. Daha sonra tüm basketbolseverlerin ve salonda ter döken oyuncuların da takdirini kazanması gerekirken; kraldan çok kralcı federasyon, yine eyyam yaparak hem cezalarla ilgili sporseverlerin beklentilerine cevap verememiş, camiaların arasına nifak sokma alışkanlığına devam etmiştir. Daha önce resmen serinin 2. maçında karşılaşmayı katleden Recep Ankaralı gibi şaibeli bir hakemi baş hakem olarak tayin ederek nifaklarına, fitne fesatlarına devam etmektedirler" dedi. nbsp;
"SERİ 4-2 LEHİMİZE OLMALIYDI" nbsp;
Yönetici ve hakemlerin adil olmaları halinde kimsenin itirazının olmayacağını ifade eden Demirkol, "Unutulmasın ki bir idarecinin adil yönetimi 60 yıllık ibadete bedeldir. Maça çıkıp çıkmamak konusu başkanımız ve yönetimin alacağı bir karardır. Buna uyacağız. Bütün basketbolseverler şunu çok iyi gözlemlediler ki; serinin 4-2 lehimize olması gerekiyordu. Galibiyetimizi 2. maçta federasyonun destekleriyle Recep Ankaralı çalmıştır. Hakem atamaları için söylenecek fazla bir şey yok. Her iki camiaya da aslında kötülük yapıyorlar" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...