Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu defa İlber Ortaylı bilemedi! Sosyal medya yıkıldı

Bu defa İlber Ortaylı bilemedi! Sosyal medya yıkıldı

GÜNDEM Haberleri

Prof. Dr. İlber Ortaylı, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sundu sosyal medya yıkıldı. Ünlü profesö itirafta bulundu.

Prof. Dr. İlber Ortaylı, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını sundu sosyal medya yıkıldı. Ünlü profesör sempatik tavırlarıyla dikkat çekerken birde itirafta bulundu. İlber Ortaylı o soruyu bilemedi. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'e Prof. Dr İlber Ortaylı damga vurdu. Ünlü profesör başarılı sunucu Kenan Işık iyileşene kadar her hafta başka br dostunun sunduğu yarışmayı sundu. Sosyal medya fenomeni olma başarısına sahip ünlü profesörü ekranlarda gören hayranları sosyal medyayı yıktı. Türkiye'nin en bilgili isimlerinden biri olarak kabul edilen İlber Ortaylı'nın caps'leri çok konuşuldu. Ünlü profesör programda sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. İlber Ortaylı, 3 bin liralık soruda bir itirafta bulundu. İlber Hoca soru kart oyunlarıyla ilgili olunca, "İtiraf ediyorum, bu benim bilebileceğim bir soru değil" dedi. Ünlü profesörün yarışmayı sunacağı haberinin duyurulmasından önce ve sonra sosyal medyada dikkat çeken yorumları sizler için toparladık:
"türkiye'de o yarışmayı sunabilecek en aykırı adam ilber ortaylı, bir bölüm bile olsa arşivlenecek birşey ortaya çıkar."
"yarışmacıların cahilliklerinden dolayı krize girebilir hoca. doktoru hazırda bulundurmak gerek."
"ilber ortaylı'nın nitelikli adam yaralama suçundan tutuklanması ile sonuçlanacak kampanya."
"cinayete teşebbüs olacağını sanmam ama. eminim ki ilber hoca bizlere ibret olsun diye mağduru hayatta bırakacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...