İkizi 39 gün sonra doğdu

İkizi 39 gün sonra doğdu

YAŞAM Haberleri

Kansas City eyaletinde bir anne ikiz bebeklerini 39 gün arayla dünyaya getirdi. Genç kadın ikinci bebeğini dünyaya getirmek için 39 gün hastanede yattı.

ABD'nin Kansas City eyaletinde bir anne ikiz bebeklerini 39 gün arayla dünyaya getirdi. Genç kadın ikinci bebeğini dünyaya getirmek için 39 gün hastanede yattı.
ABD'nin Kansas City eyaletinde ilk bebeğin 24 haftalık doğmasının ardından doktorlar özel bir balon kullanarak ikinci bebeğin doğmasını durdurdu. Doktorlar hamileliğin devamı için Cowan'a yatakta tedavi uygulayınca ikinci bebek 39 gün sonra dünyaya geldi.
Acil servis doktoru olan baba David Cowan ve anne Elene Cowan, Suudi arabistan'da yaşıyordu. İkizlerin doğumu için ABD'ye gitmeye karar verdiler.
Uçakta bulundukları saatler içinde oluşan komplikasyon sonrası, doktorlar bebeklerden birini taşıyan su kesesinin şiştiğini ve erken doğumun başladığını söyledi.Doktorlar doğumu engellemeye çalıştı ancak başarılı olamayınca ikizlerden birinin doğumu 24 haftalıkken gerçekleşti.
Hastanede yatılı kalarak hamileliği sürdüren anne Elene Cowan'ın ikinci oğlu ilk doğumdan 39 gün sonra dünyaya geldi.
İkizlerin annesi Elene Cowan ''İlk bebeğim Carl doğduğunda yaşayamayacak diye çok korktum, çünkü çok küçüktü. İkinci bebeğim David 1 kilo 300 gram doğdu, onu gördüğümde gerçek bir bebek doğurduğumu düşündüm'' dedi.
Yaklaşık 650 gram doğan 24 haftalık bebekse hala oksijen tedavisi görüyor.


HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...