Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Engin Ataman, Milli Takım kararını verdi

Engin Ataman, Milli Takım kararını verdi

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital Coachu Ergin Ataman, gelişmelerin ay-yıldızlı ekipteki durumunu etkilemeyeceğini söyledi.

'Elma ile armutu karıştırmamak lazım' diyen Ataman, "Galatasaray ile federasyon arasında sıkıntılar olabilir ama Milli Takım federasyonun değil, Türk halkının takımıdır. Bana kulübümden Milli Takım'daki durumum ile ilgili bir istek gelmemiştir. Milli Takım antrenörlüğünü, Türk halkına hizmet için kabul eden bir insanım ve bu görevi de onurla yapacağım. Planlarımızda değişiklik yok, 10 Temmuz'da çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.


Galatasaray Yönetimi'nin kararını da değerlendiren Ataman, "Yönetimin kararıdır, ben de oyuncularım da profesyonel çalışanlarız. Saygı göstermek zorundayız. Tabii ki herkes oynamak ister. Bütün sezon şampiyonluk için emek vermiş insanlarız. Ancak Ülker Arena'daki son maçta görev yapan, hakemlerin, gözlemcilerin tanıdıkları toleranslarla olay bu noktaya kadar gelmiştir" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...