Tombalacılardan Güven Parti'ye 4 demir kapı

/ Kaynak: İHA
Tombalacılardan Güven Parti'ye 4 demir kapı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Üyesi olmayan ve kumar oynatılmasıyla bilinen Güven Parti Adana İl Başkanlığı'na 12'nci baskında, polis,4 devasa demir kapıyı açtırarak güçlükle girebildi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi, Kuruköprü Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Güven Parti Adana İl Başkanlığı'nda yine tombala oynatıldığı ihbarı alarak 12'nci kez operasyon yaptı. Polis binanın etrafını çevirdikten sonra 5 polis de kapıyı açtırmak için partinin kapısına geldiği sırada, bir kişi ıslık çalarak bina içindekilere haber verdi. Bunun üzerine polis kapıya vurarak bağırmasına rağmen kapıyı açan olmadı. Ekipler, tombalacılar devasa 4 kapı yaptırdığı için içeriye bir süre giremedi. İki polis birinci demir kapının üzerinden atlayıp diğer kapıya gelip "aç polis" diye bağırdı.

Ancak bir süre bekleyen partililer içeride tombala malzemelerini saklamak için kapıları açmadı. Yaklaşık 15 dakika sonra partililer kapıyı açarak polisi içeri aldı. Polis içeride yaptığı aramada önce bir şey bulamadı. Ancak daha sonra eline matkap alarak partinin zulalarında tombala malzemesi aramaya başladı. Bu arada tombalanın bazı malzemeleri su kutularının içinden çıktı. Polis araştırmayı derinleştirdiğinde, tombalacıların yine tuvalete zula yaptığı ve kanalizasyona tombala malzemelerinin gönderildiğini tespit etti. Kanalizasyon açıldığında tombala malzemeleri bulundu. Polis, tombala oynayan 90 kişiye 189'ar lira para cezası, tombala oynattığı ileri sürülen parti başkanı B.A. ile birlikte 6 kişiye kumar oynatma ve yer temin etmek suçlarından işlem yaptı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...