Hacıosmanoğlu'ndan son dakika Olcan açıklaması

Hacıosmanoğlu'ndan son dakika Olcan açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray ve Beşiktaş'ın gözdesi olan Olcan Adın'ın transferi için İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi...

Bir yandan teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, diğer bir yandan da yerli piyasadaki transferi çalışmalarına devam ediyor. Olcan Adın için Trabzonspor'a teklif ardına teklif sunan sarı-kırmızılı yönetim, şu ana kadar istediği cevabı alamamış durumda. Galatasaray'ın yanı sıra Beşiktaş da Olcan Adın için Trabzonspor'a sıkı pres yapıyor ve bir miktar para + takas teklifini masanın üstüne koymuş durumda! Peki Olcan Adın'ın durumu ne olacak? Milli futbolcu, Galatasaray'a mı, Beşiktaş'a gidecek yoksa Trabzonspor'da mı kalacak?


İşte merak edilen soruların tamamını transferdeki en yetkili isim olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Sporx.com'a değerlendirdi.


VARAN 1: Olcan ile 10 gün sonra görüşeceğiz
VARAN 2: Olcan'a yeni sözleşme teklif ettik
VARAN 3: Olcan için yurtdışından da teklifler alıyoruz
VARAN 4: Planlarımızı Olcan'ın kalması üzerine yaptık
VARAN 5: Şu anda kimsenin teklifini değerlendirmedik
VARAN 6: Olcan Adın çok ısrarcı olursa yapacak bir şey yok
VARAN 7: Olcan'ı bırakmamız için cazip teklifler olması lazım


Olcan Adın ile 10 gün sonra yeniden görüşeceklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Olcan Adın ile kısa bir süre önce bir görüşme yaptık ve görüşmede kendisinin de düşüncelerini sorduk. Git dinlen, kafanı topla dedik Olcan'a. Kendisi 7-10 gün sonra tatilden dönecek ve görüşeceğiz" dedi.


Olcan Adın konusunda Galatasaray, Beşiktaş'ın teklifleri olduğunu doğrulayan Hacıosmanoğlu, "Beşiktaş ve Galatasaray'dan Olcan'ın durumunu sordular ancak sadece yurt içinden değil yurt dışından da bazı teklifler var. Biz, Olcan'ın kalmasını istiyoruz, kendisine de bunu ilettik. Ama illa kalmayacağım diyorsa da yapacak bir şey yok ama biz onu asla gidecek gibi düşüncemiz yok, planlarımızı da bu yönde yaptık." şeklinde konuştu. SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...