Su satıcısı çocuk metrobüsün altında kaldı

/ Kaynak: İHA
Su satıcısı çocuk metrobüsün altında kaldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Beyoğlu Halıcıoğlu'nda polisten kaçan seyyar satıcıya metrobüs çarptı. Olay yerine gelen yaralı seyyar satıcının yakınları, feryat etti.

Beyoğlu Halıcıoğlu'nda metrobüsün çarptığı seyyar satıcı hayatını kaybetti.Beyoğlu Halıcıoğlu'nda polisten kaçtığı iddia edilen su satıcısı Mahmut Uzun (31), metrobüs yoluna girmeye çalışırken hızla gelen metrobüs, Uzun'a çarptı. Yaralı olarak Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Uzun, yolda yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Uzun'un evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

POLİSTEN KAÇAN SEYYAR SATICIYA METROBÜS ÇARPTI

Edinilen bilgilere göre olay, Halıcıoğlu Metrobüs durağında meydana geldi. Sıkışan trafikte su satan bir seyyar satıcı polisten kaçmak isterken metrobüs yoluna girdi. Bu sırada hızla gelen metrobüs, seyyar satıcıya çarptı. Ağır yaralanan seyyar satıcıya ilk müdahaleyi, yoldan geçen bir ambulansta bulunan sağlık personeli yaptı. Yaralıya bağlanan serumları ise vatandaşların tuttuğu görüldü. Seyyar satıcı ambulansta hasta bulunması nedeniyle ambulansa bindirilemedi. Yaralı, olay yerine gelen bir diğer ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada olay yerine gelen seyyar satıcının yakınları da feryat etti.Kaza nedeniyle metrobüs seferlerinde de aksama yaşandı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...