Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Irak'ın helikopteri düşürüldü!

Irak'ın helikopteri düşürüldü!

DÜNYA Haberleri

Irak'ın Beci ilçesinde orduya ait bir helikopter silahlı gruplar tarafından düşürüldü.

Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, Salahaddin iline bağlı Beci ilçesinde yer alan ülkenin en büyük petrol rafinerisi çevresinde Irak ordusu ile muhalif silahlı gruplar arasında devam eden çatışmalar sırasında terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanları orduya ait bir helikopteri düşürdü.
AA muhabirine konuşan Yüzbaşı Gassan el-Uceyli, rafinerinin yüzde 70'inin silahlı grupların kontrolü altında olduğunu belirterek, çatışmaların başlamasının ardından rafinerinin kapatıldığına dikkati çekti.
Rafinerideki yetkililerden daha önce alınan bilgiye göre, IŞİD militanları Salahaddin ilindeki Beci Petrol Rafineri'sini ele geçirmişti. Rafinerideki yakıt depolarının IŞİD militanları tarafından ateşe verildiği, Irak savaş uçaklarının ise rafinerinin çevresini bombalamaya başladığı ifade edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...