Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konyaspor, Fuchs'u istiyor

Konyaspor, Fuchs'u istiyor

SPOR Haberleri

Kulüp Basın Sözcüsü Baydar: 'Manisasporlu Benjamin Fuchs'a teklif gönderdik. Menajerinden ve oyuncudan haber bekliyoruz.'

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Manisasporlu Benjamin Fuchs'a teklif gönderdik. Menajerinden ve oyuncudan haber bekliyoruz. Kısa süre içerisinde transferin sonuçlanmasını istiyoruz" dedi. Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Torku Konyaspor'u daha üst seviyelere taşıyacak isimlerin takıma kazandırılması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Baydar, "Transferlerimizi, yapacağımız kampa kadar yetiştireceğiz. Bir forvet, bir de sol bek mevkisine transfer yapmak istiyoruz. Kaleci için de yerli oyuncu aramaktan vazgeçtik. Yabancı oyunculara da yöneldik. İnşallah takıma faydalı olan oyuncuları kadromuza katacağız" diye konuştu.
- Benjamin Fuchs'a teklif gönderdik
Baydar, defans hattının güçlenmesi için de oyuncu aramaya başladıklarını dile getirerek, "Manisasporlu Benjamin Fuchs'a teklif gönderdik. Menajerinden ve oyuncudan haber bekliyoruz. Kısa süre içerisinde transferin sonuçlanmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...