2 TL'ye kitap satmak mümkün mü?

2 TL'ye kitap satmak mümkün mü?

EĞİTİM Haberleri

Sektörde hızlı büyümesini sürdüren ucuzkitapal.com peki bu kitapları nasıl bu kadar ucuza satabiliyor?

Ülke genel şartlarını göze aldığımızda klasik bir okur kitap okuru olarak ortalama 15-30 TL bandında fiyatlara kitap satın aldığımız için bize 2 TL'ye kitap satmanın pek mümkün olamayacağı düşüncesi gelebilir, fakat durum hiç de bizim bildiğimiz gibi olmayabiliyor. Erdoğan Kitap'a ait olan online satış mağazası ucuzkitapal.com "Farkı, fark etmek için farkında olmak gerek" sloganıyla nbsp;tam da bu bağlamda karşımıza çıkıyor. 2 TL'ye binlerce kitabı okuyuculara sunan ucuzkitapal 9 yıllık internet, 15 yıllık perakende kitap satıcılığı tecrübesine sahip. Yani ortalama 30 TL'lik bir kitap fiyatına en az 10 kitap alabilir hatta 30 kitaba kadar sepetinizi doldurabilirsiniz.
Kuruluş amacı kitap sektöründe iyi ve farklı bir alternatif, farkındalık oluşturmak olan ucuzkitapal.com kar marjını minimize ederek mümkün olduğunca uygun fiyata kitap satışı yapmaktadır. 5 bin çeşit kitap seçeneği ile satış yapmaya devam eden ucuzkitapal.com bu kitapların %100'ünü stoğunda tutmaktadır. Stok tutan bir mağaza olarak siparişlerin %100'ünde aynı gün kargo çıkışı imkanı sunmaktadır. 2 yıl içerisinde çeşit rakamını 20 bin kitaba çıkarmayı hedeflemektedir.
Sektörde hızlı büyümesini sürdüren ucuzkitapal.com peki bu kitapları nasıl bu kadar ucuza satabiliyor? nbsp;
Yayınevleri ile yaptığı özel anlaşmalar ile maaliyetleri minimize eden ucuzkitapal.com bunun yanında kendi kar marjını da en alt limitten tutarak 1 TL, 2 TL, 3 TL 4 TL, 5 TL nbsp;ve üzeri fiyat aralığında on binlerce kaliteli kitabı kitapseverlerle buluşturmaktadır. Ders kitaplarından kültür kitap gurubuna birçok kategoride kitap satışı yapan ucuzkitapal.com adından da anlaşılacağı üzere en ucuz kitabı en hızlı şekilde kitapseverlere sunmakta kararlı, bu durumda biz okurlara da ucuzkitapal güvencesiyle standart satıcıdaki 1 kitap maliyetine 1 sepet doldurmak düşer. nbsp;Sepet sepet yumurta deyimini "sepet sepet kitap"a çeviren ucuzkitapal'a teşekkürler.

http://www.ucuzkitapal.com/en-ucuz-kitaplar-2-tl.html

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...