"Erdoğan gibisi Türkiye'ye bir daha gelmez"

/ Kaynak: İHA
"Erdoğan gibisi Türkiye'ye bir daha gelmez"

YAŞAM Haberleri  / İHA

Fethiye'de, hayatında ilk kez helikopter gören yaşlı bir adam, Başbakan Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

Çevresinde toplananlara karşı Erdoğan'ı tek başına savunan yaşlı adam, "O adam gibi akıllı adam, bir daha gelmez Türkiye'ye" dedi. Hasta nakli için Fethiye Devlet Hastanesi bahçesine inen ambulans helikopteri gören bazı vatandaşlar, helikopteri yakından inceledi hatıra fotoğrafı çektirdi. Hayatında ilk kez yakından bir helikopter gören yaşlı bir adam, "Helikopteri yakından gördüm. Çok memnunuz. Şu Tayyip Erdoğan'ın Allah ömrünü uzun etsin" diye konuştu.

ERDOĞAN GİBİ AKILLI ADAM GELMEZ

Çevredeki vatandaşların Başbakan Erdoğan ve AK Parti hükümetini eleştirmesine sinirlenen yaşlı adam, Başbakan Erdoğan ve hükümete övgüler yağdırdı. Eleştirilere ve yaşanan son gelişmelere aldırış edilmemesini öneren yaşlı adam ile çevresindekiler arasında geçen diyalog komik anların yaşanmasına neden oldu. Tek başına çevresindekilere karşı laf dalaşına giren yaşlı adam, "Hepsini bir tarafa bırak. Allah, Tayyip Erdoğan'ı dünya durdukça durdursun. O adam gibi akıllı adam, bir daha gelmez Türkiye'ye. Karılara maaş verdi. Benim hanım öleli 6 sene oldu. Yaşlı kadınların çalışması mümkün mü? Kadınlarda haya edep var" diye konuştu.

"KADINLARIN DUASI BU ADAMI YAŞATACAK"

Çevredeki bir vatandaşın biber fiyatlarının düşük olmasından dert yanmasına sinirlenen yaşlı adam, "Len, başlatma biberine. İsterse 20 kuruş olsun. Zarar ediyorsan yapma biberi. Vallahi billahi, dünyadaki kadınların duası bu adamı yaşatacak. Ergenekoncuları hapishaneye soktu. Ergenekoncular Menderes gibi adamı astı. Bu adamı da asacaklardı. Bu adam, dünya durdukça duracak. Bırak başka partiyi."

##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...