Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şampiyon Türk!

/ Kaynak: İHA
Şampiyon Türk!

SPOR Haberleri  / İHA

Milli güreşçi Barış Kaya, Rus rakibi Tamir Garmaev'i 13-3'lük skorla ve teknik üstünlükle mağlup ederek altın madalya kazandı.

Polonya'da düzenlenen Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli güreşçi Barış Kaya, Rus rakibi Tamir Garmaev'i 13-3'lük skorla ve teknik üstünlükle mağlup ederek altın madalya kazandı ve Avrupa Şampiyonu oldu.

Öte yandan bir diğer genç milli güreşçi Fatih Erdin de 84 kiloda 3-5 müsabakasında Belarus'lu rakibi Alibek Shadau'yu 3-1'lik skorla devirdi ve Avrupa üçüncüsü oldu.

BAKAN KILIÇ'TAN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Avrupa'da gelen önemli başarıların ardından genç sporcular için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kılıç tebrik mesajında, "Polonya'da kazanılan başarılar bizler için altın ve bronz madalyanın çok daha ötesinde anlamlar taşıyor. Bugün orada bayrağımızı çektirip, milli marşımızı okutan genç kardeşlerimiz, geleceğin olimpiyat şampiyonları. Ülkemizin gençler şampiyonalarında da büyük başarılar kazanması, temelden doğru adımlar attığımızın da önemli bir göstergesi. Bu başarıyla bizleri gururlandıran genç sporcularımızı ve madalyaya uzanan yolda emeği geçen herkesi tüm kalbimle tebrik ediyorum" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...