Survivor'da finale kim kaldı kim gitti işte Survivor finalistleri

Survivor'da finale kim kaldı kim gitti işte Survivor finalistleri

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da yarı final heycanı yaşandı peki Survivor 2014 Final'e Kimler Kaldı, işte o isimler... Survivor'da finalde yarışacak isimler kim?

Survivor 2014 Final'e Kimler Kaldı? Survivor yeni bölüm ile ekranlara geldi. Survivor'da yarı final heycanı yaşandı.Survivor'da artık heyecan dorukta! nbsp;Survivor'da Final'e ilk kalan isim Gökhan Keser oldu. Daha sonra yapılan SMS oylamasında birinci olan Turabi Çamkıran'da Survivıor 2014'ün 2. finalisti oldu. -Survivor 2014 Şampiyonu Turabi Çamkıran Mı, Gökhan Keser Mi Olacak? Survivor Büyük Final 19 Haziran 2014'te yapılcak.Survivor Ünlüler Gönüllüler'de büyük finalde yarışacak ilk isim belli oldu...Star TV ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasında finale yaklaşılıyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler'de büyük finalde yarışacak isimler belli oldu. Finale çıkacak ilk isim oynanan oyunlar neticesinde Gökhan Keser oldu. Onun rakibini ise Turabi, Merve Aydın ve Ahmet Dursun arasında yapılan oylamada halk belirledi ve Turabi finalde Gökhan Keser'in rakibi oldu.
Survivor'da finale kim kaldı kim gitti işte Survivor finalistleri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...