Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

El Nusra hâlen terör listesinde

El Nusra hâlen terör listesinde

GÜNDEM Haberleri

Resmi Gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu kararıyla "El Nusra Cephesi"nin terör listesinden çıkarılması soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Resmi Gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu kararıyla Suriye'de faaliyet gösteren "El Nusra nbsp;Cephesi"nin terör listesinden çıkarılması soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Yetkililer, bunun "EL Nusra" nın artık terör örgütü kabul edilmediği anlamına gelmediğini söylediler. BM tarafından alınan karar gereği El Nusra'nın "Irak El Kaidesi altında faaliyet gösteren terör örgütleri listesinden" çıkarıldığı dile getirilirken örgütün bundan sonra tamamen bağımsız ve ayrı bir terör örgütü olarak kabul edileceği ifade edildi. El Nusra'nın Bakanlar Kurulu'nun 21 Mayıs tarihinde alınan ve Resmi Gazete'de yayınlanan "6388 sayılı" kararı gereği "terör örgütleri listesinin" 65. sırasındaki yerinde bir değişiklik yok. Buket GÜVEN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...