İdo ilk klibini çekti!

İdo ilk klibini çekti!

MAGAZİN Haberleri

İbrahşm Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, yeni albümünün klibi için kamera karşısına geçti.

İdo Tatlıses'in bu yılın büyük sürprizini yaparak hazırlamış olduğu 5 şarkıdan oluşan albümünün ilk şarkısı "Sonsuz Teşekkürler" dinleyiciyle buluştu.


YAPIMCISI ANNESİ DERYA TUNA
Deriko Müzik Derya Tuna yapımcılığında hazırlanan albümün çıkış parçası ve aynı zamanda albüme adını veren şarkı "Sonsuz Teşekkürler" digital platformlar ve radyolarda çalmaya başladı. Türkiye' nin en iyi müzik adamlarını, yeni söz yazarları ve bestecilerle biraraya getiren İdo Tatlıses, albümünün her açıdan yenilikçi ve dinamik tarzı ile fark oluşturacak bir proje olduğunu söyledi.


İDO'YA SLOVAK MANKEN EŞLİK ETTİ
İlk klibini albümde yer alan "Sonsuz Teşekkürler" şarkısına çeken İdo, klibin tanıtım videosunu da yayınladı. Çıkış şarkısı "Sonsuz Teşekkürler"e Hasan Kuyucu yönetmenliğinde çekilen klipte, Tatlıses'e Slovak manken Miriam eşlik etti. CVK Park Bosphorus'taki çekimleri İdo'nun annesi Derya Tuna da izledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...