Gate Of Anatolia Sancaktepe'de yükseliyor

Gate Of Anatolia Sancaktepe'de yükseliyor

EMLAK Haberleri

ACK Grup'un ilk konut projesinde 16 bin metrekare alanın yüzde 78'i peyzaja ayrılırken lansmana özel fırsatlar da sunuluyor

Sancaktepe'de ACK Grup güvencesi ile inşa edilen, dört blok, bir rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan Gate Of Anatolia projesi, Anadolu yakasının en avantajlı konut projesi olmayı hedefliyor. Projede metrekare fiyatı 2500 ile 2700 lira arasında değişirken konutlarda %1 KDV avantajı da sunuluyor. ACK grup lansmana özel, %9'luk bir indirim sağlanacak fırsatı da sunuyor. Toplantıda konuşan ACK Grup Kurucu Ortağı Kerim Ersayın, projenin lokasyon ve tasarım açısından birçok avantaj taşıdığını belirterek, "Biz bu projeyi İstanbul'un yeni yükselen değeri olarak karşımıza çıkan Sancaktepe'nin kalbine kurduk. 3. köprüye, iki ayrı metro istasyonuna, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesine ve çok önemli eğitim kurumlarına birkaç dakika mesafedeyiz. Bu nedenle Gate Of Anatolia projesi, büyük bir yatırım değeri taşıyor. 16 bin metrekareyi aşkın bir alanda kurulan ve %78'i peyzaja ayrılan Gate Of Anatolia, tamamı balkonlu 377 daireden oluşuyor. Dairelerin büyüklüğü, 75 ile 162 metrekare arasında değişiyor. Konutların yüzde 60'ı 2+1 dairelerden oluşuyor" dedi. Projede tapular 2014 yılı içinde, anahtar teslimatları ise 2015 Aralık ayında gerçekleştirilecek.
Ekonomi Servisi



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...