Abdullah Gül, Cumhuriyet tarihinde rekor kırdı

/ Kaynak: İHA
Abdullah Gül, Cumhuriyet tarihinde rekor kırdı

Politika Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyet tarihinde bir rekora imza attı. Dün tamamladı ve o rekoru kıran ilk cumhurbaşkanı oldu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Dün tamamlanan Tekirdağ ve Kırklareli ziyaretlerimle, 81 ilimizi Cumhurbaşkanı olarak ziyaret etmiş olmaktan büyük mutluluk duydum" dedi.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gül, "Dün tamamlanan Tekirdağ ve Kırklareli ziyaretlerimle, 81 ilimizi Cumhurbaşkanı olarak ziyaret etmiş olmaktan büyük mutluluk duydum. İlk seyahatime doğuda Van'la başlamıştım. Batıda Kırklareli'yle bitirmiş oldum. Gittiğim her yerde vatandaşlarımın büyük sevgi ve muhabbetini gördüm. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Gül, bütün illeri gezen ilk cumhurbaşkanı olması sebebiyle kendisi için hazırlanan Türkiye haritasıyla çekindiği fotoğrafı da paylaştı. nbsp;


Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...