Izet Hajrovic şoke etti

Izet Hajrovic şoke etti

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Boşnak oyuncusu Izet Hajrovic 4.6 milyon avro tazminat için FIFA'ya başvurdu

Galatasaray, devre arasında transfer ettiği Boşnak futbolcu Izet Hajrovic'in avukatının FIFA'ya yazılı talepte bulunarak ödemelerin geç yerine getirilmesi sebebiyle kulüpten 4.6 milyon avro tutarında erken fesih tazminatı talep ettiğini açıkladı. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada konu özetlenirken, "Şirketimiz tarafından ilgili duruma süresi içinde yazılı olarak yanıt verilecek ve her türlü hukuki yola başvurulacaktır" ifadeleri kullanıldı. 3.5 milyon avro bonservis ödenerek alınan, yıllık 1 milyon avro ücrete anlaşan Hajrovic'in bu tazminat bedeliyle beraber kulübe maliyeti 9 milyon avroyu bulacak. Boşnak futbolcunun kulübe zararı Ribery'yi geçecek.
TUCHEL TAMAM İDDİASI
Bu arada teknik adam arayışı içindeki sarı-kırmızılı yönetimin Mancini'den boşalan teknik direktörlük görevi için Thomas Tuchel ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Başkan Ünal Aysal, "Alman ya da Hollanda ekolünden hocalarla ilgileniyoruz" diyerek mesaj vermişti. 40 yaşındaki teknik adam 2009/2010 sezonunda profesyonel kariyerine Mainz ile başladı. 5 sezondur aynı takımı çalıştıran Alman teknik adam, düşük bütçeye rağmen başarılı bir performans sergiledi. Tuchel, "Yeni Klopp" olarak lanse ediliyor. nbsp;
RAKİPLER BELLİ OLDU
G.Saray'ın temmuz ayında yapacağı Avusturya kampındaki hazırlık maçları programı belli oldu. Sarı-kırmızılı takım 19 Temmuz'da Bayer Leverkusen ile, nbsp;23 Temmuz'da Rapid Wien ile karşılaşacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...