Ersun Yanal transferde ısrarcı davranmıyor

Ersun Yanal transferde ısrarcı davranmıyor

SPOR Haberleri

Mevlüt Erdinç ile Pektemek'i isteyen tecrübeli teknik adam, "Olursa ne âlâ. Aksi takdirde takviyeye gerek yok. Kadromuz şampiyonluk için yeterli" dedi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın "Diego'yu aldık, transferi kapattık. Bu sezon başka oyuncu almayacağız" açıklamasının ardından yönetime liste veren ve özellikle yerli golcü takviyesi konusunda bastıran Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takviye için çok da ısrarcı olmadığı ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım'la bir görüşme gerçekleştiren Yanal'ın yabancı kontenjanındaki değişikliği hatırlatıp, kadrodaki 3 golcünün de Afrika Kupası'na gideceğini vurgulayarak yerli bir golcü talep ettiği ancak bunun şart olmadığını da dile getirdiği öğrenildi. Yanal, Yıldırım'la yaptığı görüşmede, "Geçen sezon üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle bazı maçlara golcülerimizden mahrum çıktık. Sıkıntı çektik ama bunu aşmayı başardık. Şimdi aynı endişeyi yaşamamak için forvete yerli bir takviye yaparsak iyi olur. Ama mecbur da değiliz. Şartları zorlamaya gerek yok" ifadelerini kullandı.
Ya Mevlüt ya Mustafa
Mevlüt Erdinç ve Mustafa Pektemek'i isteyen tecrübeli teknik adam, "Bu iki isimden biri olursa ne âlâ. Aksi takdirde oyuncu istemiyorum. Laf olsun diye transfer yapacak değiliz. Kulübü mali külfet altına sokmanın da gereği yok" derken, transfer olsa da olmasa da şampiyonluk için başkana söz verdi. Ersun Yanal, "Türkiye'nin en iyi ve geniş kadrosuna sahibiz. Bu takım bir kez daha ipi en önde göğüsleyecek potansiyele sahip. Geçen sezon alışma süreci yaşadık. Ama bu sefer çok daha güçlü bir şekilde mücadele edip, açık ara şampiyon oluruz" diyerek oyuncularına olan güvenini yineledi. ? M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...