Ergin Ataman: Aziz Yıldırım özür dilesin!

Ergin Ataman: Aziz Yıldırım özür dilesin!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'den özür dilediğini ama aynı özrü Aziz Yıldırım'dan da beklediğini söyledi.

Dün takımla antrenmana çıkan Ataman, "Benim ortamı gerdiğim söyleniyor. İkinci kaybettiğimiz maçtan sonra, hakem hatası yüzünden yenildiğimizi söyledim. Ben burada dozajında ve kendi çapımda bir eleştiri yaptım. Kendi takımımı motive etmek için de '2 avans verdik' dedim. Gerginliğe yol açtığımı düşünmüyorum. Bu sözlerim Fenerbahçe cephesinde sıkıntı ve gerginlik yaşattıysa bundan dolayı özür diliyorum. Ama karşı taraftan Aziz Yıldırım'dan da Türk sporuna örnek olmuş birisi olarak benden özür dilemesini bekliyorum. Ergin Ataman'a; Milli Takım hocasına 'Seni yaşatmayız, ahlaksız' diyemezsiniz... Milli Takım hocasına karşı saygılı olsunlar. Ben insanların yıllar süren talebiyle geldim göreve. Kimsenin sözüyle bırakmam, dimdik ayaktayım. 10 Temmuz'da Milli Takım için çalışmalara başlayacağım. Fenerbahçe şampiyon olduğunda ben gittim tek tek onları öptüm. Yine aynı şeyi yaparım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...