Ünlü oyuncuya öldü dediler, bu tweeti attı!

Ünlü oyuncuya öldü dediler, bu tweeti attı!

MAGAZİN Haberleri

Twitter 'da öldü haberleri çıkan son ünlü oyuncu öyle bir tweet attı ki: 'Bir fani olarak yaşamaya devam etmekteyim Ölürsem söylerim!'

Oyuncu Sermiyan Midyat, twitter'da hakkında çıkan 'öldü' haberlerine yine twitter'dan yanıt vererek 'ölmedim' dedi. Twitter 'da öldü haberleri çıkan son ünlü, oyuncu Sermiyan Midyat oldu.Midyat'ın 'Emret Komutanım' dizisinden kamuflajlı bir fotoğrafını paylaşarak 'IŞİD'le girdiği çatışmada şehit oldu' haberi yayan kullanıcılar, Midyat hakkında sahte haber fotoğrafları düzenleyerek paylaşıma soktu. Troller, #AllahRahmetEylesinSermiyanMidyat hashtag'i de açarak 'şaka'yı kısa sürede en çok konuşulanlar listesine yükseltti.Haberin yayılmasının ardından yine twitter üzerinden bir açıklama yapan Midyat, söylentiyi çıkaranlara tepki göstererek "Ölmedim! Bir insan hakkında öldü diye laf çıkarıp, bununla oyalanan insanları da hiç anlamadım. Neşeniz eksik olmasın! Siz çok yaşayın e mi. Yahu ölsem, öldüğümü kim niye saklasın? Borsa mı etkilenecek? Savaş mı çıkacak? Bir fani olarak yaşamaya devam etmekteyim Ölürsem söylerim!" dedi.
(Radikal)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...