Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üniversitede bıçaklı çamaşır kavgası: 1 ölü

/ Kaynak: İHA
Üniversitede bıçaklı çamaşır kavgası: 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli Üniversitesi'nde iki öğrencinin bıçaklı kavgasında öğrencilerinden biri öldü, diğeri yaralandı.

Olay, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Merkez Yerleşkesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yabancı uyruklu öğrencilerin kaldığı lojmanlarda komşu olan Iraklı Muhsin Salman Ali ve Orta Afrikalı Ebubekir Ahidjo isimli öğrenciler, iddiaya göre çamaşır yıkama meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle bir anda bıçaklı kavgaya dönen olayda, Ebubekir Ahidjo kalbinden, Muhsin Salman Ali ise bacağından bıçaklanarak yaralandı. Öğrenciler, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ebubekir Ahidjo yaşamını yitirirken, Muhsin Salman Ali'nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.


Öte yandan; ikilinin çok iyi arkadaş olduğu ve Ebubekir Ahidjo'nun, 15 gün önce ameliyat olan Muhsin Salman Ali'ne sürekli destek verdiği iddia edildi. Altlı üstü komşu olan ikilinin 3 yıldır Kocaeli'de oldukları öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...