Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

IŞİD kesik başla maç yaptı, işte o vahşetin fotoğrafı!

IŞİD kesik başla maç yaptı, işte o vahşetin fotoğrafı!

DÜNYA Haberleri

IŞİD'in tepki toplayan insanlık dışı vahşet görüntülerine, insanın kanını donduran bir yenisi eklendi. Kesik başla maç yaptılar işte o vahşetin fotoğrafı!

Irak'ta IŞİD terör örgütünün yaptığı katliamlar tüm hızıyla devam ederken internette hızla yayılan bu fotoğraf büyük infial oluşturdu.Irak'taki nbsp;geçtiğimiz hafta nbsp;Musul'u ele geçirdikten sonra Türk konsolosluğuna saldıran ve 49 görevliyi rehin alan terör örgütü IŞİD,katliamlarına devam ediyor. IŞİD'in dünyada büyük tepki toplayan insanlık dışı vahşet görüntülerine, insanın kanını donduran bir yenisi eklendi.Teröristler, Dünya Kupası'na alternatif olarak gösterdikleri bir fotoğrafı Twitter üzerinden paylaştı. IŞİD'li katiller, bir rehinenin başını gövdesinden ayırdıktan sonra kesik başla oynadıkları futbol görüntülerini Twitter'dan paylaştı. ISIS Worldcup (ISIS Dünya kupası) başlığıyla Kendilerini,Ronaldo, Messi, İniesta, Teknik Direktör Maurinho olarak adlandıran katillerin, gülerek poz verdikleri görüntü büyük tepki topladı. nbsp;
(Milliyet)
IŞİD kesik başla maç yaptı, işte o vahşetin fotoğrafı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...