Viyana'da Başbakan Erdoğan'ı duygulandıran genç

Viyana'da Başbakan Erdoğan'ı duygulandıran genç

GÜNDEM Haberleri

Viyana'da kas erimesi hastası bir genç ile babasının Başbakan Erdoğan'ı ikamet edeceği otelde karşılaması sırasında duygulu anlar yaşandı.

Başbakan Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) 10. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında yapacağı konuşma öncesinde Avusturya'nın başkenti Viyana'ya geldi. Kas erimesi hastası bir genç ile babasının Erdoğan'ı ikamet edeceği otelde karşılaması sırasında duygulu anlar yaşandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Türk vatandaşlarıyla bir araya gelmek üzere Avusturya ve Fransa'yı kapsayan Avrupa ülkelerine ziyaret düzenleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan temaslarının ilk durağı olan Avusturya'nın başkenti Viyana'ya geldi. Geniş güvenlik önlemleri altında konaklayacağı Grand Hotel Wien'e gelen Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Hanım UETD yetkilileri ve Türk vatandaşları tarafından karşılandı.

Erdoğan'ı otelde bekleyenler arasında Viyana'da yaşayan kas erimesi hastası Mehmet Ali Gökçe (14) ile babası Murat Gökçe bulunuyordu. Başbakan Erdoğan otelin lobisinde kendilerinin yanına giderek bir süre sohbet etti. Sabah saatlerinden beri otelde bekleyen ve Erdoğan'ı görme arzusunda olan Murat Gökçe, Başbakan Erdoğan'la konuşurken ağladı. Kas erimesi hastası Mehmet Ali Gökçe ve babası ile fotoğraf çektiren Erdoğan daha sonra istirahata çekilmek üzere odasına geçti.
Viyana'da Başbakan Erdoğan'ı duygulandıran genç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...