Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teyzesi için vücudunu kurşunlara siper etti

/ Kaynak: DHA
Teyzesi için vücudunu kurşunlara siper etti

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir Buca'da bir kişinin eşini vurmak istediği sırada teyzesinin önüne geçerek siper olan yeğen, kurşunların hedefi oldu ve hayatını kaybetti.

İzmir'in Buca ilçesinde bir kişinin eşini vurmak istediği sırada teyzesinin önüne geçerek siper olan yeğen, kurşunların hedefi oldu. Vücuduna iki kurşun isabet eden şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, Mehmet Akif Caddesi numara 61/A numarada bir dükkanda saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 yıllık evli oldukları öğrenilen 3 çocuk sahibi Ferit K. (66) ve Berrin K. (51) çifti, yaklaşık 6 ay önce ayrı yaşama kararı aldı. Bir süre sığınma evinde kalan ve boşanmaya karar veren Berrin K, 1 hafta önce kendi isteğiyle ayrılarak yeğeni Tansu Bayrakdar (35) ile telefoncu dükkanında çalışmaya başladı. Dükkan sahibi eş Ferit K.'nın, çocukları ve boşanma aşamasındaki Berrin K'yı görmek için ara ara iş yerine gitti. Bugün de dükkana gelen Ferit K. eşi Berrin K'ya barışmak istediğini söyledi. İş yerinde konuşan çift, çocukları ve Tansu Bayrakdar'ın önünde tartışmaya başladı. Ferit K, barışmayı kabul etmeyen Berrin K'yı vurmak için belinden silahını çıkardı. Bu sırada teyzesinin önüne atlayan Tansu Bayrakdar kurşunların hedefi oldu. Çocukların gözleri önünde göğsüne iki kurşun isabet eden Bayrakdar kanlar içinde yere yığıldı. Daha sonra eşini de vurmak isteyen Ferit K, silahının tutukluk yapması sonucu olay yerinden uzaklaştı. Yaralı Bayrakdar olay yerine gelen ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bayrakdar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Ferit K'yı kısa sürede yakaladı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, cinayetin işlendiği dükkanın önünde çok sayıda boş kovan buldu.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...