Gazetecinin oğlunun öldüğü çatışma kamerada

/ Kaynak: İHA
Gazetecinin oğlunun öldüğü çatışma kamerada

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kasımpaşa'da 5 ay önce gazeteci Ahmet Akpak'ın oğlu Alper Akpak'ın hayatını kaybettiği çatışma saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

5 ay önce Kasımpaşaspor'un tribün liderliği kavgasında iki grup arasındaki silahlı çatışma çıkmış ve gazeteci Ahmet Akpak'ın oğlu Alper Akpak hayatını kaybetmişti. 2 kişinin de yaralandığı çatışmanın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. 6 Ocak'ta Kasımpaşa'da yaşanan olayda 6 kişilik 2 grup arasında Kasımpaşaspor'un tribün liderliği nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma devam ederken içlerinden biri, belinden çıkardığı silahıyla ateş etti. Diğer 5 kişinin de silahına sarılmasıyla, çatışma çıktı. Silahını ilk çıkaran deneyimli polis muhabiri Ahmet Akpak'ın oğlu Alper Akpak, bir kişiyi omzundan vurdu. Akpak daha sonra ateş ettiği ikinci kişinin mermisine hedef olarak, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşanan tüm bu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Alper Akpak'ın öldüğü 2 kişinin de yaralandığı çatışmanın ardından yakalanan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...