Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marmara'da hortum paniği! İŞTE O ANLAR

Marmara'da hortum paniği! İŞTE O ANLAR

GÜNDEM Haberleri

Marmara denizinde çıkan olan hortum, Pendik ve Tuzla'da etkili oldu. Hortum, Kocaeli'ne doğru ilerledi.

Meteoroloji, kısa süreli ve metrekareye 50 kg üzerinde yağması beklenen yağışların, su baskınlarına neden olabileceği uyarısında bulunmuştu. nbsp;İstanbul Büyükşehir Belediyesi / AKOM, yapılan tahminler doğrultusunda alarma geçerek bütün birimleri uyardı.Tüm İBB birimleri görevlerinin başında, olası olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor.

##tgvideo##

BİR ANDA HAVA KARARDI
Meteoroloji'nin Marmara bölgesinde dolu ile birlikte kuvvetli sağanak yağış uyarısından sonra, saat 17.00 sıralarında İstanbul'da sağanak ve dolu yağışı başladı.
Anadolu Yakası'nda aniden başlayan sağanak yağış etkisini sürdürüyor. Sağanak yağışla birlikte fındık büyüklüğünde dolu yağışı da görüldü. Dolu taneleri park halindeki araçların üzerine büyük bir gürültüyle düşmeye başladı. Dolu yağışı kesildikten sonra sağanak yağmur devam ediyor.
Aynı saatlerde Avrupa Yakası'nda da yağış etkili oldu. Havanın aniden karardığı görüldü. Sağanak ve dolu yağışının trafiğin yoğun olduğu saate rastlaması yüzünden sürücüler zorluk çekti. Yağmura Galata Köprüsü'nde yakalanan turistler ise ilginç görüntü oluşturdu.
nbsp;
TUZLA'DA HORTUM
İstanbul'da yağış sonrası Tuzla'da hortum oluştu!


HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...