Galatasaray maça çıkmadı - FENERBAHÇE ŞAMPİYON

Galatasaray maça çıkmadı - FENERBAHÇE ŞAMPİYON

SPOR Haberleri

Galatasaray, aldığı karar doğrultusunda Basketbol Ligi Play-off final serisi 7. maçında Fenerbahçe Ülker karşılaşmasına çıkmadığı için maç tatil edildi.

Beko Basketbol Ligi Play-off final serisinde durum 3-3 iken şampiyonun belirleneceği son maç bu akşam Fenerbahçe Ülker Arena'da oynanacaktı. Ancak Galatasaray'ın hafta içerisinde aldığı karar doğrultusunda sarı-kırmızılı ekip bu akşamki maçta salonda yer almadı.


Saat 21.00'da başlayan karşılaşmada 15 dakika beklendi ve Galatasaray Liv Hospital salona gelmediği için mücadele tatil edildi. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu yapacağı toplantı sonrası son kararı verecek ve Fenerbahçe 20-0 hükmen galip sayılacak. Verilecek kararın ardından Fenerbahçe'nin şampiyonluğu resmiyet kazanacak ve sarı-lacivertli ekibe 2013-2014 sezonu şampiyonluk kupası verilecek. nbsp;


BASKETBOL FEDERASYONU'NDAN SICAK AÇIKLAMA


Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise, "2013-14 Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi'nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray LİV Hospital takımları arasında bu akşam oynanması gereken 7. ve son karşılaşma ile ilgili olarak, Galatasaray LİV Hospital takımının sahaya çıkmaması üzerine ilgili yönetmelik maddeleri çerçevesinde işlem yapılacak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TBL Yönetim Esasları Yönergesine göre en kısa sürede kararını açıklayacaktır" denildi.


SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...