İngiltere yine şokta!

İngiltere yine şokta!

SPOR Haberleri

Uruguay ile İngiltere, 2014 Dünya Kupası D Grubu'nda oynayacakları maçla tarihlerinde 11. kez karşı karşıya geldi.

URUGUAY: Muslera; Godin, Pereira, C. Rodriguez, Suarez, Gimenez, Lodeiro, Arevalo Rios, Gonzales, Cavani, Cacere
İNGİLTERE: Hart; Johnson, Baines, Gerrard, Cahill, Jagielka, Sturridge, Rooney, Welbeck, Henderson, Sterlin

İKİNCİ YARI

85" Sağ kanattan ceza sahasına sarkan Suarez sert ve düzgün bir vuruşla Joe Hart'ı ikinci kez avlamayı başardı.

85" GOOOLLL! Suarez bir kez daha Uruguay'ı öne geçirdi!

75" Sağ kanattan Sturridge'in pasıyla bir anda ceza sahasına hareketlenen Glen Johnson yerden bir ortayla topu Rooney'e aktardı. Rooney'nin kale ağzından yaptığı tek dokunuş Uruguay ağlarıyla buluştu.

75" GOOOLL!! İngiltere Wayne Rooney ile beraberliği yakaldı!

71" Welbeck oyundan alınıyor oyuna Adam Lallana dahil oluyor.

68" Steven Gerrard, Rodriguez'e sert bir müdahalede bulundu ve sarı kart gördü.

67" Uruguay'da Lodeiro saha kenarına geliyor yerine Stuani oyunda.

64" İngiltere'de Sterling oyundan alınıyor ve yerini Barkley'e bırakıyor.

63" Sağlık ekibi Pereira'nın oyuna devam etmesini istemiyor ancak Pereira oynamak istiyor. Çok ilginç bir an yaşanıyor Sao Paulo Arena'da.

62" Pereira'nın kafasına Sterling'in dizi geldi ve Uruguaylı oyuncu acı içinde yerde kaldı. Hemen sağlık ekibi oyuncuya müdahale ediyor.

61" Seri çalımlarla ceza sahasına sokulan Sterling yerde kaldı. İngilizler penaltı bekliyor ancak karar devam...

60" Uruguay ilk yarıya iyi başlayan taraftı ancak bir türlü golü bulamadılar. İngiltere bu dakikalarda oyunu bir nebze dengelemeyi başardı.

58" Gimenez hava topunda fazla yükselince Wayne Rooney'nin üstüne çıktı ve dengesiz düştü. Oyuncunun önemli birşeyi yok ancak İngiltere serbest vuruş kullanacak.

57" Sağ kanatta Baines'in Caceres'e sert müdahalesinde hakem Uruguay lehine faul kararı verdi.

55" Baines'in ceza sahası içindeki Welbeck'e gönderdiği pasta kalesini zamanında terkeden Muslara topa sahip olmayı başardı. Ancak topa hareketlenen Welbeck ile Muslera çarpışınca Uruguaylı kaleci sakatlanarak yerde kaldı.

54" Sol kanattan yapılan ortada Wayne Rooney ceza sahası içinde topla buluştu ve çok sert vurdu. Ancak Uruguay kalecisi Fernando Muslera üzerine gelen bu sert şutu güçlükle de olsa kurtarmayı başardı.

52" Uruguay inatla devam ettirdiği atakta bir anda Cavani'yi Hart'la baş başa bıraktı. Cavani'nin sol çaprazdan yaptığı şut uzak direğin yanında dışarı çıktı. Bu pozisyonda Joe Hart Cavani'nin vuruş açısını çok başarılı bir şekilde kapatmayı başardı.

50" İlk yarıya İngiltere'nin iyi başlaması gerekirken şu dakikalarda Uruguay fazlaca etkin görünen taraf olarak dikkat çekiyor.

49" Sol kanattan kullanılan kornerde Suarez ön direğe sert bir top gönderdi. Kaleye yönelen topu Joe Hart güçlükle çıkardı.

48" Sturridege'in, Pereira'nın yüzüne yaptığı müdahalede hakem faul düdüğünü çaldı.

46 İkinci yarıya İngiltere başladı.

İLK YARI

45+1" İlk yarının son düdüğü geldi. Uruguay soyunma odasına 1-0 üstün giren taraf oldu.

45" İlk yarının sonuna 1 dakikalık oynanmamış kabul edilen süre eklendi.

44" Uruguay Luis Suarez'in gol attığı bütün Dünya Kupası maçlarından galibiyetle ayrıldı.

42" Golün ardından İngiltere beraberlik golü içn yüklenmeye başladı.

39" Orta sahada kapılan topla başlayan Uruguay atağında, Cavani sol kanada hareketlendi ve topla buluştu. Cavani, ceza sahasına koşu yapan Suarez'e havadan gönderdi. Suarez kendisine gelen topa şık bir kafa vuruşu yaparak Uruguay'ı öne geçirdi.

39" GOOOOLLL! Luis Suarez attı Uruguay öne geçti!

36" Sturridege şansını uzaklardan denedi ancak şutu farklı şekilde dışarı çıktı.

35" Turnuvadaki çoğu maçın aksine bu karşılaşma oldukça soğuk bir havada oynanıyor. Yedek kulübesindeki oyuncuların çizdiği görüntü ne kadar üşüdüklerini bizlere gösterdi.

34" Uruguay'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta İngiltere defansı iyi yer tuttu ve topu uzaklaştırmayı başardı.

31" Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta arka diğe gelen topa Wayne Rooney kale ağzından kafayı vurdu. Ancak top üst direkten oyun alanına geri döndü.

30" İlk yarım saatlik bölümü geride bıraktık. İki takım da etkili ataklar gerçekleştirdi ancak şu dakikaya kadar eşitlik bozulabilmiş değil.

27" Sağ kanattan yerden kullanılan köşe vuruşunda ön direğe koşu yapan Cavani topun gelişine vurdu. Ancak top çok az farkla dışarı çıktı.

26" Suarez'in derinleömesine Cavani'ye attığı pasta Cahill tam zamanında araya girerek tehlikeyi savusşturmayı başardı.

25" Rakibinden topu kapmak isteyen Sterling, rakibinin kolunu çekerek kendisine avantaj sağladığı için hakem Uruguay lehine bir faul düdüğü çaldı.

22" Maçta tempo zaman zaman bir anda yükselirken, zaman zaman da bir o kadar düşüyor. Şu dakikalarda tempo oldukça düşmüş durumda.

20" Uruguay ve İngiltere Dünya Kupası tarihinde 3. kez karşı karşıya geliyorlar. Bu karşılaşmalardan birini İngilizler kazanırken iki karşılaşmada taraflar 0-0'lık eşitliği bozamadı.

18" Diego Godin'in de sarı kartını sayarsak, Uruguay bu turnuvada en çok kart gören ekip oldu. (4 sarı, 1 kırmızı)

15" Sağ kanattan yapılan ortaya kimse müdahale edemeyince top sol kanattan atağa katılan Rodriguez'in önünde kaldı. Rogriguez'in sol çaprazdan çektiği sert şut çok az bir farkla auta gitti.

13" Uruguay geniş alanlar verdiği İngiltere karşısında eksik kalıyor ve genelde bu eksiğini faul yaparak kapatıyor. Böyle giderse Uruguaylı futbolculara çok sayıda kart çıkabilir.

10" Wayne Rooney'in mükemmel şutu Muslera'nın bakışları arasında direği yalayarak dışarı çıktı.

9" Diego Godin, Sturridge'nin ceza sahasına aktarmaya çalıştığı topu elle kesince sarı kartla cezalandırıldı. İngiltrere ceza sahası yayı üzerinden serbest vuruş kullanacak.

8" Karşılaşma tempolu başladı. İngiltere, İtalya maçına göre daha fazla geniş alan bulabiliyor ve bu da onları oldukça etkili yapıyor.

7" Sterling sağ kanatta Lodeiro'dan topu kurtardı ancak kendisini kurtaramadı. İngilizler sağ kanattan serbest vuruş kullanacak.

5" Sol kanattan Suarez'in kullandığı serbest vuruş bir anda kaleye yöneldi. Joe Hart son anda topa müdahale etese meşin yuvarlak ceza sahasındaki oyunculara çarparak tekrar kaleye doğru yöneldi ancak direğin hemn dibinden oyun alanını terketti.

4" Maç sert geçiyor şu ana kadar! İlk dakikalarda daha etkili daha istekli görünen taraf Uruguay.

3" İki takım da gruptaki ilk karşılaşmalarından mağlup ayrıldığı için bu maçta kaybeden tarafın gruptan çıkamama riski oldukça fazla olacak. Maç bu yönden de ayrı bir önem kazanmış durumda.

2" Tribünlerde çoğunluğu Uruguaylı taraftarlar oluşturuyor. Maçın başlamasıyla birliktetakımlarına büyük bir destek vermeye başladılar.

1" Hakem karşılaşmanın ilk düdüğünü çaldı ve zorlu karşılaşmaya Uruguaylı futbolcuların vuruşuyla başlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...