THY uçağında bomba paniği, ihbar tam kalkmak üzereyken yapıldı

/ Kaynak: DHA
THY uçağında bomba paniği, ihbar tam kalkmak üzereyken yapıldı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

THY uçağı 111 yolcusu ile İstanbul-Aşkabat seferini yapmak üzere kalkışırken bomba ihbarı yapıldı. Türk Hava Yolları uçağında korku dolu anlar...

Türk Hava Yolları uçağı kalkmak üzereyken yapılan bomba ihbarı ortalığı karıştırdı. Tam 111 yolcusu bulunan uçakta ihbarı öğrenen pilot uaçğı güvenlik park alanına çekti ve tahliyeler yapıldı, işte o olayın tüm detayları...İstanbul-Aşkabat seferini yapmak için pist başında ilerleyen Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı. İhbar asılsız çıktı; sefer 3,5 saat sonra yapılabildi.Türk Hava Yolları'nın TK-324 sefer sayılı uçağı Aşkabat'a gitmek için saat 01.05'de yolcu alımını tamamladı. Uçak, 111 yolcusuyla Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapmak için taksi yolunda ilerlemeye başladı. Bu sırada THY uçağına henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından bomba ihbarı yapıldı. İhbar üzerine uçağın kaptan pilotu uçağı güvenli park alanına çekti. Yolcular uçaktan tahliye edilerek terminale alındı.
THY uçağında bomba paniği, ihbar tam kalkmak üzereyken yapıldı
Yolculara terminalde X-Ray cihazında üst araması yapılırken, güvenlik güçleri uçak içerisinde ve bagajlarda geniş çaplı yaptı. Yapılan aramalarda bomba izine rastlanmazken, ihbarın da asılsız olduğu anlaşıldı. Bomba ihbarı nedeniyle Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Aşkabat seferi saat 04.30'da yapılabildi. Polis ihbarı yapan kişi ya da kişileri tespit etmek için çalışma başlattı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...