Abdüllatif Şener: 'Erdoğan, İhsanoğlu'nu perişan eder'

Abdüllatif Şener: 'Erdoğan, İhsanoğlu'nu perişan eder'

Politika Haberleri

Muhalefetin, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için iyi bir çalışma yapamadığını söyleyen Abdüllatif Şener,"Erdoğan iki mitingde perişan eder" uyarısı yaptı.

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti'nin kurucu isimlerinden olan Abdülatif Şener, Ulusal Kanal'da Hulki Cevizoğlu'nun sunduğu 'İkna Odası' programına katıldı. Programda CHP ve MHP'nin iyi bir seçim kampanyası yürütemediğini belirten Şener, Ekmeleddin İhsanoğlu için "Erdoğan iki mitingde perişan eder" dedi.

BÖYLE GİDERSE OLUMLU SONUÇ ALINAMAZ

Programda CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanlığı için ortak aday olarak belirlediği Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Şener, eğer böyle giderse CHP ve MHP açısından sonucun olumsuz olacağını belirterek şunları söyledi:

ERDOĞAN'IN UZMANLARI HARIL HARIL ÇALIŞMA YAPIYORDUR

"Ben başından itibaren şunu söylüyorum; Gerçekten, objektif olarak ve doğru olarak, saptırma yapmadan bir düzgün tanımlama ile yola çıkılmadığı takdirde, kampanya bunun üzerine dayandırılmadığı sürece, bakın göreceksiniz Tayyip Erdoğan hala susuyor, harıl harıl da bir taraftan uzmanlarına çalışma yaptırıyordur.

PERİŞAN EDER...

İki mitingde perişan eder ya. Onun için bu söylediklerim aleyhinde konuşuyor gibi algılanmasın. Ben bir taraftan MHP'ye, bir taraftan CHP'ye, bir taraftan İhsanoğlu'na burdan mesaj vermek suretiyle, aradan geçen 5 gün zarfında çok kötü bir tanıtım, sunum ve savunma kampanyası sürdürülmeye çalışılmıştır, üstelik bu çok zayıf kalmıştır ve üstelik stratejik olarak zayıf kalmıştır diyorum." (İNTERNETHABER)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...