Bakan Kılıç: Kendi senaryomuzu kendimiz yazacağız

Bakan Kılıç: Kendi senaryomuzu kendimiz yazacağız

GÜNDEM Haberleri

Bakan Kılıç, 9. Kariyer Zirvesi'ne katılan gençlere "Önce kardeş olun, bir olun, çok çalışın ve Türkiye'yi dünyanın aktörü yapın" tavsiyesinde bulundu .

İhlas Vakfı Kariyer Akademisi tarafından organize edilen, 9. Kariyer Zirvesi'ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç bilgi, birikim ve tecrübelerini gençlerle paylaştı. Bakan Kılıç, konuşmasına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek başlarken gençlerden yoğun alkış aldı. Başarının çok çalışma ile geleceğini söyleyen Kılıç, Fatih Sultan Mehmet, Mimar Sinan ve Farabi gibi isimlerin çok çalışarak ve azmederek başarıya ulaştıklarını vurguladı. nbsp;Üzerinde yaşadığımız toprakların çok genç yaşta bir insanın girişimci zekası ile 1453 yılında fethedildiğini ifade eden Kılıç, Fatih Sultan Mehmet'in bu girişimci zekası ve hayalleri olmasa bu fethin olamayacağını söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatında da çeşitli zorluklar yaşadığını söyleyen nbsp;Kılıç, Erdoğan'ın azmi ve kararlılığı sayesinde Başbakanlığa kadar ulaştığını ifade etti. nbsp;Bakanlık olarak gençlerin önünü açmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Kılıç "Geleceğimizden hepimiz sorumlusunuz. Başarı olacaksa bunda hepinizin payı olacak. Girişimci ruhunuz Türkiye'nin gelişimine ön ayak olacak. Türkiye küresel dünyanın önemli bir aktörü olacaksa, kendi senaryomuzu kendimiz yazacağız. Önce kardeş olalım, birlik olalım, geleceğe birlikte yürüyelim" diye konuştu


İHLAS'TAN GÜNÜN ANISINA PLAKET nbsp;
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteği; Bimeks, Turkcell, TAV, İhlas Holding ve İstanbul Ticaret Odası'nın ana sponsorluğunda düzenlenen 9. Kariyer Zirvesi'nin anısına, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a, İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay tarafından plaket takdim edildi. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...