Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Al Colman'ı ver Adem'i

Al Colman'ı ver Adem'i

SPOR Haberleri

Kasımpaşa'nın golcüsünü transfer etmek için harekete geçen Trabzonspor, milli oyuncuya karşılık Arjantinli yıldızı önerdi.

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon ligde başarılı bir performans sergileyen Kasımpaşa'nın 26 yaşındaki forvet oyuncusu Adem Büyük'ü transfer etmek için harekete geçti. Bu futbolcuya karşılık Colman'ı teklif eden bordo-mavililer, Kasımpaşa'nın Aykut Akgün'ü de istemesi üzerine düşünmek için süre istedi. İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü ve transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor. Bordo-mavili takım, K.Karabükspor'a İshak'a karşılık Soner teklifi için de cevap bekliyor. Trabzonspor'un gündeminde olan Hollandalı futbolcu Urby Emanuelson'da imza parası krizi büyüdü. Futbolcunun menajerinin yaklaşık 2 milyon avro imza parası talep ettiği ve bu yüzden görüşmelerin tıkanma noktasına geldiği belirtildi. nbsp;
CEZAYİR HALİLHODCİZ'İ AÇIKLADI
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, yapılan transferlerin ardından kadrodaki futbolcu sayısının arttığını belirterek, "Bu konuda teknik direktörümüzün de fikirlerini alarak bazı futbolcularımızı takasta değerlendirmeyi planlıyoruz. Bu doğrultu da görüşme halinde olduğumuz kulüpler var" diye konuştu. Bu arada Cezayir Futbol Federasyonu Vahid Halilhodzic'in, Trabzonspor ile sözleşme imzaladığını duyurdu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...