Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yasemin'den acı haber geldi!

/ Kaynak: İHA
Yasemin'den acı haber geldi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'da, geçen yıl yakalandığı ilik kanseri nedeniyle bir yıldır tedavi gören 21 yaşındaki Yasemin Uysal, yaşam savaşını kaybetti.

Uysal'ın genç yaşta kansere yenik düşmesi sevenlerini üzdü. Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü son sınıf öğrencisiyken rahatsızlanan Yasemin Uysal, geçen yıl kontrol için gittiği hastanede ilik kanserine yakalandığını öğrendi. Mezun olan ve tedavisinin olumlu cevap verdiği açıklanan Uysal'ın iyiye giden sağlık durumu bir süre önce tekrar bozuldu. Hastalık nedeniyle yürüme yeteneğini kaybetmeye başlayan Uysal, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yasemin Uysal'ın yakınları bir kez daha güzel haber beklerken dün akşam saatlerinde gelen ölüm haberiyle yıkıldı. Genç yaşta ilik kanserine yenik düşen Yasemin Uysal'ın ölüm haberi ailesi, yakınları ve arkadaşlarını yasa boğdu. Uysal'ın cenazesi, Balıkesir'in Savaştepe İlçesi'nde bugün öğle namazından sonra toprağa verilecek.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...