Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Salih Uçan Roma'da!

Salih Uçan Roma'da!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Salih Uçan Roma'da. Salih, İtalyan devi AS Roma'ya transferi tamamlanma aşamasında

Transferi arapsaçına dönen Salih Uçan için AS Roma sportif direktörünün dün kulüp yöneticileriyle yaptığı görüşme olumlu sonuçlandı. Ödeme planında da anlaşma sağlanınca transfer açıklanacak. Fenerbahçe'nin genç yeteneği Salih Uçan'ın İtalyan devi AS Roma'ya transferi tamamlanma aşamasında. Roma sportif direktörü Walter Sabatini'nin Perşembe gün kulüp yöneticileriyle yaptığı görüşmede 10 milyon avro rakamında anlaşma sağlandığı iddia edildi. Sabatini, geçtiğimiz hafta "İstanbul'a gittiğimde bu işi çözeceğim" değerlendirmesini yapmıştı.

İtalyan basınına da yansıyan haberlere göre bu transfer için iki kulüp arasında çok ufak pürüzler kalırken, ödeme planı konusundaki görüşmelere geçildi.İki takım arasındaki pazarlıklar AS Roma'nın 8.5 milyon avro, Fenerbahçe'nin ise 10 milyon avro istemesiyle bir süre tıkanmıştı.İki kulübün genç futbolcunun bonservisi için anlaşmasından sonra, ödeme planındaki şema da çıkartılacak ve Salih Uçan İtalya yolunu tutacak. Transferin kısa bir süre içinde açıklanacağı öne sürülüyor.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...