Kılıçdaroğlu tam 2 yıl sonra Diyarbakır'a gidiyor

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu tam 2 yıl sonra Diyarbakır'a gidiyor

Politika Haberleri  / İHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 yıl aradan sonra geleceği Diyarbakır'da valilik ile BDP'li belediye başkanlığını ziyaret edecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet çeşitli temaslarda bulunmak üzere bugün Diyarbakır'a geliyor.Kılıçdaroğlu'nun saat 12.15'te Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Diyarbakır'a hareket etmesi bekleniyor. Saat 13.30'da CHP'liler tarafından Diyarbakır Havaalanı'ndan karşılanacak olan Kılıçdaroğlu'nun bir otelde düzenlenecek olan II. Tigris Diyalogları toplantısına katılacağı bekleniyor. Kılıçdaroğlu'nun, saat 17.30'da Diyarbakır Valiliği, saat 18.00'da ise BDP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edeceği belirtildi. En son 26 Ekim 2012 tarihinde Diyarbakır'a bir ziyaret gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, zamanın BDP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret edip bir süre görüşmüştü. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ziyaretinde Cumhurbaşkanlığı için oluşturulan 'Çatı' adayı için Kürtleri ikna etmek için bir dizi temaslarda bulunacağı belirtildi.




Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...