Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tokat'ta kuvvetli rüzgar otobüs terminalinin camlarını indirdi

/ Kaynak: AA
Tokat'ta kuvvetli rüzgar otobüs terminalinin camlarını indirdi

YAŞAM Haberleri  / AA

Tokat'ın Turhal ilçesindeki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin girişindeki büyük cam çerçeve, kuvvetli rüzgarın etkisiyle yerinden söküldü; camlar kırıldı

Turhal'da şiddetli rüzgar etkili oldu. Bazı cadde ve sokaklarda ağaçların yerinden sökülmesine neden olan rüzgar, Turhal Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde hasara yol açtı.Terminalin giriş kapısındaki büyük cam çerçeve, büyük bir gürültüyle bulunduğu yerden sökülerek simit tezgahının üzerine düştü. Kırılan camlar ve tezgahtaki simitler etrafa saçıldı. Turhal Belediyesi ekipleri, çerçeve ve cam parçalarını temizledi.Çerçevenin düşme anını cep telefonu kamerasıyla kaydeden Ömer Tekeli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Dışarıda şiddetli rüzgar vardı. Çerçeve sallandı, ardından 'pat' diye düştü. Etrafta insanlar vardı, hemen uzaklaştırıldılar" dedi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...