Fenerbahçe, erkek basketbol takımının 6. şampiyonluğunu kutladı

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe, erkek basketbol takımının 6. şampiyonluğunu kutladı

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden yapmış olduğu açıklamada, erkek basketbol takımının 6. şampiyonluğunu kutladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Tarihimize 19 Haziran 2014 olarak eklenen, Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Ülker'in '6.' Şampiyonluğunu kutlarız. Bu değerli şampiyonlukta büyük pay sahibi olan; koçumuz Zeljko Obradovic ve ekibine, zafere uzanan yolda cesaretini ve inancını bir an olsun kaybetmeyen takımımızın her bir sporcusuna ve ayrı bir parantez ile Oğuz Savaş'a, takımımızın ayrılmaz bir parçası olan emekçilerimize ve başarımızın mutlak parçası, en büyük destekçimiz Büyük Fenerbahçe Taraftarı'na yürekten teşekkür ederiz. Bu vesileyle, bir kez daha sponsorumuz ve ailemizin bir üyesi olan Ülker Grubu'na ve Basketboldan Sorumlu Yöneticimiz Sayın Ahmet Özokur'a da şükranlarımızı sunarız" denildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...