Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilic 2 yabancıyı sildi! İşte o isimler

Bilic 2 yabancıyı sildi! İşte o isimler

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta kamp kadrosu şekillenmeye başladı. Bilic, Holosko ve Sivok'u Almanya'ya götürmeyi düşünmüyor.Toraman ve Sezer'in durumları ise netleşmedi.

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi yapılacak hazırlık kampının kadrosu şekilleniyor. Teknik direktör Bilic, 29 Haziran'da başlayacak ve ilki Almanya'da gerçekleşecek kampa, kadroda yer alan bazı oyuncuları dahil etmeyecek. Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi kadrosunda şu anda 22 futbolcu yer alıyor. Hırvat teknik adamın kamp kafilesine Filip Holosko'yu almayacağı öğrenilirken, takımdan gönderilmesi gündemde olan Tomas Sivok'un durumu netleşmedi. Kamp tarihine kadar yabancı defans oyuncusu transferinin gerçekleşmemesi durumunda çek oyuncu kampa götürülecek. Transferin olması durumunda Sivok, Holosko ile birlikte İstanbul'da kalacak. Beşiktaş'ta İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk ile ilgili de kesin karar henüz verilemedi. Bir süre önce futbol direktörü Önder Özen iki oyuncunun da yeni sezon planlamasında yer almadığını açıklasa da İbrahim ve Sezer'in kampta yer almaları sürpriz olmayacak. Özellikle başkan Fikret Orman'ın bu iki futbolcuya destek olması, kampa dahil edilme olasılıklarını artırıyor. Geçen sezon kadro dışı bırakılan Gökhan Süzen ise kampa götürülmeyecek. Almanya kafilesinde yer almayacak oyuncular çalışmalarına özel antrenör eşliğinde Nevzat Demir Tesisleri'nde devam edecekler. Bilic ayrıca geçen sezon farklı takımlarda kiralık olarak oynayan Atınç Nukan ve Ümit Karaal'ın yanı sıra A2 takımından Tugay Kaya'yı Almanya kampına dahil edecek. (Kaynak: ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...