Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ricciardone'den Cumhurbaşkanı Gül'e veda ziyareti

/ Kaynak: AA
Ricciardone'den Cumhurbaşkanı Gül'e veda ziyareti

Politika Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, veda ziyaretine gelen ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'yi kabul etti.

Tarabya Köşkü'nde gerçekleşen veda ziyaretine, Ricciardone'nin eşi Marie Ricciardone de katıldı.Basına kapalı ziyaret 1 saat 10 dakika sürdü.Gül, Davuoğlu ile görüştü-Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Gül, Davutoğlu ile Tarabya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı görüşmeyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Cuma namazını Kalender Üstü Camisi'nde kıldı.Cumhurbaşkanı Gül, cuma namazını Tarabya'daki Kalender Üstü Camisi'nde kıldı.Cumhurbaşkanı Gül, öğle saatlerinde Tarabya Köşkü'nden ayrılarak Kalender Üstü Camisi'ne geldi. Burada cuma namazı kılan Gül'e, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da eşlik etti. nbsp;
Cami çıkışında vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Gül'ün elini bazı çocuklar öptü. Vatandaşları selamlayan Gül, çocukların ise yanaklarından öptü.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...