Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş ilk transferini sessiz sedasız yaptı bile, üstelik 95'li

Beşiktaş ilk transferini sessiz sedasız yaptı bile, üstelik 95'li

SPOR Haberleri

Siyah-Beyazlılar, sessiz sedasız ilk transferini gerçekleştirdi. Beşiktaş'ın yeni yıldızı 95 doğumlu, 3 yıllık imzayı attı.

Önder Özen, 'Özkaynak' düzeninden ilk oyuncuyu çıkardı: Alperen Doğan… 95 doğumlu yıldız adayı üç yıllık resmi sözleşme imzaladı.Diego Ribas, Samuel Eto'o, Manuel Lanzini, Fernando Torres derken Siyah-Beyazlılar, sessiz sedasız ilk transferini gerçekleştirdi.Beşiktaş, Futbol Direktörü Önder Özen'in üzerinde çok durduğu altyapıda forma giyen Alperen Doğan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon A Takım ile 3-4 idmana çıkan Alperen, 6 aylığına Dikilitaşspor'a kiralanmıştı.95 doğumlu kanat oyuncu, Dikitaş forması ile çıktığı 8 maçta rakip ağlara 4 gol gönderdi. Her iki kanatta da forma giyen genç oyuncu, hızı ile dikkat çekiyor. Önder Özen'in 'Özkaynak'tan çıkardığı ilk yıldız adayı Alperen'i Teknik Direktör Slaven Bilic de çok beğeniyor. Hırvat Hoca'nın 95 doğumlu oyuncuya gelecek sezon forma şansı vereceği öğrenildi.
(Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...