Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Batman'da kenenin ısırdığı 16 yaşındaki genç tedavi altına alındı

/ Kaynak: İHA
Batman'da kenenin ısırdığı 16 yaşındaki genç tedavi altına alındı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Batman'da 16 yaşındaki bir genci kene ısırdı. Aile fertlerinin yardımıyla hastaneye kaldırılan genç, tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çamlıca Mahallesi'nde ikamet eden 16 yaşındaki Enes Aslan, sabah namazını kılmak için uyandığında ayak parmağında kene olduğunu fark etti. Keneye dokumadan babasına haber veren genç, Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Daha sonra özel bir hastaneye sevk edilen Enes Aslan, doktorların başarılı operasyonu ile ayağına yapışan keneden kurtuldu. Hastanede müşahede altında tutulan Enes Aslan, sabah namazına uyandığını o sırada ayağının yandığını, ayağına baktığında da keneyi fark ettiğini söyledi. Aslan, "Keneyi görünce dokunmadım babama haber verdim. Beni hastaneye getirdiler. Burada keneyi aldıktan sonra iğne yaptılar. Kenenin zehirli olmadığını ama gözlem altında tutulacağımı söylediler" dedi. Enes Aslan'ın dayısı Sait Yılmaz, kenar semtlerdeki mahallelerde verimli toplarlar olduğu için sık sık kenelerle karşılaştıklarını belirterek, "Tarlalardaki keneler mahallelere dağılıyor. Yetkililerden ilaçlama yapmalarını istiyoruz" diye konuştu. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...