Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu

/ Kaynak: İHA
Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Maç programları belli oldu. Galatasaray ve Beşiktaş'ın kamp programları belli oldu.

Avusturya'daki hazırlık kampı sırasında 4 maça çıkacak olan Galatasaray, 15 Temmuz Salı günü Linzer Stadium'da Avusturya 1. Lig takımlarından Lask Linz ile karşılaşacak. Karşılaşma yerel saatle 19.30'da başlayacak. Sarı-kırmızılılar, Avusturya kampındaki ikinci maçında Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen ile karşılaşacak. Bu karşılaşma 19 Temmuz Cumartesi günü yerel saatle 19.00'da SV Seekirchen sahasında oynanacak.

Galatasaray, 21 Temmuz Pazartesi günü ise Avusturya 3. Lig ekiplerinden SK Vorwarts Steyr'a rakip olacak. Bu mücadele de Steyr Stadium'da yerel saatle 19.30'da başlayacak. Avusturya kampının son maçında sarı-kırmızılı ekip, Ernst Happel Stadium'da Rapid Wien ile karşılaşacak. 23 Temmuz Çarşamba günü oynanacak maç yerel saatle 19.30'da başlayacak.

BEŞİKTAŞ

Siyah-beyazlı takım, 2014-2015 sezonu hazırlıkları kapsamında Almanya ve İngiltere'de kamp yapacak. 29 Haziran'da Almanya'ya hareket edecek olan Beşiktaş, Bielefeld kasabası yakınlarında bulunan Marienfeld bölgesinde 10 Temmuz tarihine kadar kamp yapacak. Siyah-beyazlıların, Almanya kampında oynayacağı hazırlık maçlarının programı şöyle:
6 Temmuz Pazar
18.00 Beşiktaş - SC Verl (Residans Klosterpforte Antrenman Sahası)
9 Temmuz Çarşamba
18.00 Beşiktaş - SV Rödinghausen (Residans Klosterpforte Antrenman Sahası)
Beşiktaş, 13-24 Temmuz tarihleri arasında ise İngiltere'de Leeds şehrinin Yorkshire bölgesinde kamp yapacak. Siyah-beyazlıların İngiltere'de yapacağı 4 hazırlık maçının programı ise şu şekilde:
15 Temmuz Salı
Beşiktaş - Wigan Athletics (Leigh Sports Stadium)
19 Temmuz Cumartesi
Beşiktaş - KV Oostende (Manchester Munipal City Stadium)
21 Temmuz Pazartesi
Beşiktaş - Notss Country (Meadow Lane , Nottingham)
24 Temmuz Perşembe
Beşiktaş - FC Mainz (Manchester Munipal City Stadium)

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...