Galatasaray'dan Mancini açıklaması

/ Kaynak: AA
Galatasaray'dan Mancini açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Kulübü, başkan Aysal'ın Mancini'nin kariyeri hakkında olumsuz ifadeler kullanıldığına yönelik haberleri yalanladı.

Galatasaray Kulübü, başkan Ünal Aysal'ın sarı-kırmızılı futbol takımının eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin kariyeri hakkında olumsuz ifadeler kullanıldığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Aysal'ın, medeni ilişkiler içinde bulunduğu Roberto Mancini ile ilgili olumsuz bir beyanatta bulunmadığı aktarılarak, şu ifadeler kullanıldı:

"Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Roberto Mancini'ye, karşılıklı anlayış içerisinde geçen bir görüşme sonrasında başarılı hizmetleri için teşekkür etmiş, eski teknik direktörümüz de burada geçirdiği günlerde hemen herkesten gördüğü sıcak ilgiye teşekkür ederek İstanbul'dan ayrılmıştır. Bunun dışında, ne başkanımızın ne de kulübümüzün sayın Mancini'nin kariyeriyle ilgili olumsuz bir beyanatta bulunması söz konusu olamaz."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...