Başbakan Erdoğan'a Paris'te genç çifti nişanladı

/ Kaynak: İHA
Başbakan Erdoğan'a Paris'te genç çifti nişanladı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak için Fransa'nın başkenti Parsi'e geldi. Erdoğan kalacağı otel önünde genç bir çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Avusturya'daki temaslarının ardından Fransa'ya gelen Başbakan Erdoğan, başkent Paris ikamet edeceği Le Royal Monceau'a geldi. Erdoğan, otele gelişinde Paris'te yaşayan Amasyalı Şirin Gül ve Kırıkkaleli Hasan Deniz isimli gençlerin nişan yüzüklerini takma ricasını geri çevirmedi. Eşi Emine Hanım'la birlikte gençlerin yüzüklerini takan Başbakan Erdoğan daha sonra otele girdi.

Başbakan Erdoğan Fransa'daki temasları kapsamında bugün Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile Elysee Sarayı'nda bir araya gelecek. Yarın Lyon kentine geçecek olan Erdoğan, burada Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) etkiliğine katılacak ve Türk vatandaşlarına hitap edecek.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...